Предстои ни една силна и в по-голямата си степен положителна

...
 Предстои ни една силна и в по-голямата си степен положителна
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 5-ти до 11-ти август

 Предстои ни една мощна и в по-голямата си степен позитивна седмица. След дългия интервал на ретроградно придвижване на Меркурий, това е първата ефикасна седмица. След интервала на равносметка и разбор настава времето за интензивно деяние. Това е седмицата, в която е подложен мощен акцент върху това, което обичаме. Засилената сила на зодиакалния знак Лъв ще усили прилива на възторг, желанието за автономия, водачество, блян към себеосъществяване.

Тези, които са подготвени със своите хрумвания и планове могат да започват.  За други това е мощна седмица за дейни отмора и занимания.

Кой ще работи и кой ще се забавлява повече?

ОВЕН

Предстои ви мощна и сполучлива седмица. Като водач на зодиака на вас се пада достойнството да получите даровете на живота.   За притежателите на независим бизнес, спортистите, създателите настава един мощен позитивен интервал. Една част от времето ви ще бъде заета с нещата, които обичате и харесвате да вършиме, само че в другата значително ще се наложи да обърнете внимание на вашите сътрудници. Ако ретроградния Меркурий е внесъл напрежение в връзките ви, в този момент е момента, когато с компромисни решения можете да подобрите партньорските си връзки. Балансът ви е нужен, с цел да получите поддръжка, която може да бъде, както морална по този начин и материална. Бъдете смели, предприемете верни дейности, които ще ви донесат положително развиване в бъдеще. За останалите представители на знака, седмицата е подобаваща за дейна отмора с обичаните ви хора.

ТЕЛЕЦ

При вас постоянните и работливи представители на зодиака, месец август се обрисува месец на ремонтни действия и обновления в дома. Ще се наложи да положите старания, с цел да поддържате равновесието в живота си. Донякъде успокоително може да ви подейства разбирането, че всяко изпитание бива възнаградено. Домът и взаимоотношенията с членовете на фамилията ви са значими за вас тематики, в този момент е момента да намерите време за тази значима област, която ще ви подари с комфорта, от който се нуждаете. За други това е седмица, в която могат да положат повече грижи за здравето си, най-много взимане на превантивни ограничения. Отношенията с сътрудниците също ще ви вълнуват, не постоянно с тях сте на една вълна, само че в случай че съумеете да ги ангажирате с домашни отговорности, комфорта ви ще бъде сигурен. Ако зародят спорове, причина може да бъде ваше преждевременно държание. Планетните въздействия ще ви карат да бързате и да бъдете по-активни, Уран ще ви направи по-нервни и неспокойни. Овладейте тези положения, тъй като могат да внесат съществени нарушавания във вашите взаимоотношения с близките. Занимания като фитнес или йога могат значително да ви хармонизират.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР